Doop_WeCoBot_8A3A0003

Lasspecialist / Demolasser

Zwolle

Solliciteer
Heb jij ervaring met lassen en kun jij kennis en praktijk samenbrengen? Wil jij met ons team meespelen in de Champions League op lasgebied? Dan zoeken wij jou!
 • 40 uur per week
 • Locatie Zwolle, door heel Nederland, een paar keer per jaar in het buitenland
 • Contract van een jaar met zicht op vast
Solliciteer

Lasspecialist / Demolasser

In deze functie zorg je ervoor dat onze klanten alles voorhanden hebben om met de cobot te kunnen gaan werken. Jij zorgt dat onze klanten de werking de cobot snappen en daarnaast weten welke opties er zijn. Je draagt bij aan het totale verkoopproces. Met jouw kennis over ons product, draag jij bij aan het imago van WeCobot: we leveren kwaliteit en hebben kennis van wat we doen. Jij brengt deze kennis over naar de klant in de vorm van training en voorlichting. Je werkt nauw samen met het salesteam. In een aantal gevallen trek je samen op en presenteer je de cobot samen bij de klant. Na een jaar hebben we ons salesteam zo ingericht, dat we ieders kwaliteiten kunnen inzetten om zo een hoger rendement te halen.

Onze cobot draagt bij aan de output van een lasbedrijf; je krijgt hiermee meer gedaan op een dag. Daarnaast zorgt de cobot ervoor dat de vakmensen (met veel kennis) vrijer worden gemaakt van de werkzaamheden, waardoor hun inzet optimaal benut kan worden. Met onze oplossing kan personeel duurzaam inzetbaar blijven en behoud je kwaliteit.

Werkzaamheden

 • Workshops en demonstraties op locatie
 • Trainingen verzorgen
 • Lastesten verrichten
 • Klanten ontvangen en de cobot demonstreren

Verkoper Martijn Lesscher over het werken bij WeCobot
“Het leukste aan mijn werk als verkoper, vind ik de combinatie tussen mens en techniek. We hebben een product dat echt zo gaaf is. We verkopen echt een duurzame oplossing en dat voegt iets toe in deze markt. We zijn als bedrijf erg in beweging, geen dag is daardoor hetzelfde. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en vrijheid in het indelen van mijn werkzaamheden en tijd. Ik zie mezelf daardoor groeien. Het vertrouwen in elkaar maakt ook dat we als team goed kunnen samenwerken.”

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding, in een relevante richting
 • Minimaal 3 jaar ervaring met lassen, MIG/MAG-lassen is een vereiste, TIG-lassen is een pré
 • Je kunt de theorie en praktijk van lassen bij elkaar brengen
 • Je kunt goed presenteren en dingen uitleggen
 • Je bent verbaal vaardig en zelfverzekerd
 • Je spreekt de taal van lassers en de werkvloer

Ervaring met automatisering, robots of cobots is geen vereiste.

Over ons

Wij zijn WeCobot. En wij geloven in de vierde industriële revolutie. Wij bundelen technologie, mens en machine om de productieprocessen bij onze klanten niet alleen beter en efficiënter, maar vooral ook leuker te maken. We zijn een jong en ambitieus bedrijf. We spelen ‘champions league’. In de afgelopen paar jaar zijn we van een starter doorgegroeid tot de industriestandaard voor het lassen met collaboratieve robots. We leveren eindoplossingen bij onze klanten in Nederland, maar werken ook nauw samen met diverse buitenlandse partners aan onze internationale groei. We doen dit met een team van ca. 10 technische professionals die in een informele sfeer professioneel en nauw met elkaar samenwerken. We verwachten ook dit jaar weer flink door te kunnen groeien.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? We zijn erg benieuwd naar je! Stuur je CV + Motivatie naar jobs@wecobot.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yara Jager via 06-23349039.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Meer weten over WeCobot?

Over ons