Doop_WeCoBot_8A3A0003

Medewerker cobot assemblage en projectopbouw

Zwolle

Solliciteer
Ben jij technisch aangelegd, hands-on en vind je het leuk om een in een klein dynamisch team te werken? Wij zijn per direct op zoek naar een: Medewerker cobot assemblage en projectopbouw.
 • 32-40 uur per week
 • Zwolle
 • Contract van een jaar met zicht op vast
Solliciteer

In deze veelzijdige functie assembleer jij samen met 3 andere collega’s onze cobot naar een af product. Zodra een order binnen komt vanuit sales, gaat collega Dennis de order zorgvuldig voorbereiden. Aan de hand van een werkorder met checklist kun jij vervolgens zelfstandig aan de slag.

Je bouwt de cobot op tot een volledig lassysteem. Dat betekent dat je verschillende subonderdelen samenvoegt en test of alles werkt. Op de checklist hou je alles netjes bij.

Gedurende de week heb je veel afwisseling. Zo ben je ongeveer vier dagen per week in onze werkplaats bezig met het assembleren van verschillende onderdelen en ga je één dag in de week naar de klant om een basisuitleg te geven over de werking van de cobot bij de oplevering.

Collega Dennis over het werken bij WeCobot:
“We doen hier alles samen en dat maakt het leuk. Je staat er nooit alleen voor. Doordat we een klein bedrijf zijn met korte lijnen, kunnen we goed kijken naar elkaars kwaliteiten en doen wat we leuk vinden. We gaan steeds meer specificeren, ik kan daardoor kiezen waar ik me op wil focussen en waar ik mijn expertise wil uitbouwen. Als jij het leuk vindt om vooral hands-on bezig te zijn en tegelijkertijd jezelf wil ontwikkelen, nodig ik je van harte uit om te solliciteren!”

Werkzaamheden

 • Assembleren van de cobot en losse componenten
 • Systemen opbouwen en testen
 • Administratie bijwerken
 • Systeem uitleveren en basistraining geven aan de klant

Wat breng je mee?

 • Technische aanleg
 • Proactieve houding
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met lassen en/of metaalbedrijven is een pré

Over ons

Wij zijn WeCobot. Wij zijn de levenslustige leider: een organisatie met pit, karakter en vol energie. We zijn resultaatgericht en zijn sterk overtuigd van onze oplossing. Wij geloven in de vierde industriële revolutie. Wij bundelen technologie, mens en machine om de productieprocessen bij onze klanten niet alleen beter en efficiënter, maar vooral ook leuker te maken. We zijn een jong en ambitieus bedrijf. We spelen ‘champions league’. In de afgelopen paar jaar zijn we van een starter doorgegroeid tot de industriestandaard voor het lassen met collaboratieve robots. We leveren eindoplossingen bij onze klanten in Nederland, maar werken ook nauw samen met diverse buitenlandse partners aan onze internationale groei. We doen dit met een team van ca. 10 technische professionals die in een informele sfeer professioneel en nauw met elkaar samenwerken. We verwachten ook dit jaar weer flink door te kunnen groeien. Meer weten? Kijk op onze socials!

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? We zijn erg benieuwd naar je! Stuur je CV naar jobs@wecobot.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yara Jager via 06-23349039.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Meer weten over WeCobot?

Over ons